İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Bölüm öğrencilerimizin çalışmalarından beceri kitabıı

Şbt

İlçemizde yapılan spor  yarışmalarında okulumuz öğrencileri ve Beden Eğitimi öğretmenleri Esra ÖZKAN ve Yusuf ŞAHİN'i tebrik ediyoruz

Kainatın Efendisi Peygamberim Konulu Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

Şbt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencilerimiz, öykü önlüğü tekniği ile hikaye çalışması yaparak mesleki eğitimlerinde bir beceriyi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu  renk kattıkları koridorlarımızda okul arkadaşlarıyla birlikte  yaşadılar.

TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ BİLGİ YARIŞMASI

OKULUMUZUN  EDEBİYAT  ÖĞRETMENİ ZÜLEYHA BAŞ TARAFINDAN HAZIRLANAN TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ TEMALI  BİLGİ YARIŞMASI ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA HEYECANLA İZLEDİĞİMİZ BİR ETKİNLİK OLDU. ÖĞRETMENİMİZE VE KATILAN ÖÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 9. Sınıf öğrencileri Müzik Ve Dramatik Etkinlikler Atölyesi dersinde ritm aletleri hazırlayıp ritm çalışmalarını yaptılar .

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK. 100.YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN OLUŞAN KORO AYRI BİR HEYECAN YAŞATTI. Okulumuzdaki kutlamaların ardından katıldığımız ilçe töreninde hem duygulu hem de keyifli anlar yaşadık.. Yaşasın cumhuriyet..